Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

Contes i llegendes

Autor: Josep Llurba

Contes i llegendes

Aquest volum presenta dues narracions: “Els tres aventurers” i “El torrent de la mala dona”, la segona de les quals recull una llegenda de la població de Cervelló (Baix LLobregat) referida a un indret prou conegut del municipi. La primera, en canvi, és una història de ficció que té per protagonistes tres vailets, disposats a fer de les seves… Escrites amb la picardia i l’espurna habituals en l’autor, segur que faran les delícies d’aquells que valoren el que encara ens queda del sabor rural d’altres èpoques. El llibre s’acompanya de dibuixos originals de Francesc Pasqual Armengol que arrodoneixen el relat i aporten un plus a l’obra de creació literària d’aquest incansable investigador i escriptor baixllobregatí. (Nota de l’editor.)

José Llurba i Rigol (Cervelló, 1943) ha estat, dels anys 1990 ençà, un dels escriptors i estudiosos més prolífics d’aquest municipi. Ha escrit Recull d’història de Cervelló, La Palma i Vallirana (1993), Santa Maria de Cervelló i la seva època, 1230-1260 (1994), El procés d’una efemèride. Cervelló al segle XIX (1996), Del segle XVIII a la Guerra del Francès a Cervelló (1998), Persones de Cervelló (2005), Cervelló i el mite Tarradellas (2007), Comerços i comerciants de Cervelló (2008), Cervelló. Les nostres fonts (2012) (amb Gemma Gou) i En Tòfol de Vallirana (2013). S’ha endinsat també en la narrativa de ficció i ha publicat  Trifulgues de terra aixuta (2000) i la divertida novel·la El senyor Jacint i la seva secretària (2006).

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Torna a dalt