Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

Episodis de guerra, entorn de pau. La Vallirana dels anys trenta

Autor: Francesc Ollé Dorca

Vallirana dels anys trenta

El llibre fa un recorregut complet i objectiu pels fets i per la vida política i social dels anys de la Guerra Civil, els anteriors i els posteriors. Temes com la  Segona República, els fets d’octubre de 1934, l’aixecament, el comitè, la fossa, les col·lectivitzacions, l’església, les víctimes i els represaliats, la postguerra, la memòria, etc., són descrits des del punt de vista de la singularitat local partint de la informació tant de arxius i publicacions com de la memòria oral dels protagonistes. (Nota de l’autor.)

Francesc Ollé, conegut i reconegut estudiós de Vallirana, analitza amb el tacte i el rigor habituals uns episodis de la Guerra Civil que no poden deixar indiferent a ningú. Els valliranencs d’avui trobaran en els dramàtics episodis de la guerra les petjades més properes d’un passat que va marcar la vida de diverses generacions fins avui mateix i descobriran en la manera d’explicar els esdeveniments una sensibilitat que tots plegats hem d’agraïr. Un llibre que parla dels temps de guerra amb una encomiable voluntat de pau. Inclou 38 fotografies de l’època. (Nota de l’editor.)

Francesc Ollé Dorca (Vallirana, 1951) és llicenciat en Educació Física i Esports per l’INEFC de Barcelona, diplomat en Infermeria per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció i Gestió Esportiva (UB). La seva vida professional ha estat dedicada al món de l’esport com a docent i gestor esportiu, i a la administració pública municipal. És membre de l’Associació Amics de Vallirana i del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Ha publicat diversos llibres i treballs sobre història i patrimoni local.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Torna a dalt