Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

Xarop de Vida

Autora: Leonor Parreu

Xarop de vidaNova història de la celebrada autora de “Ulleres per llegir sota la pols”, de nou amb els joves i adolescents com a protagonistes de les vivències quotidianes en el marc del seu municipi de referència. L’amor, com elixir de vida, com “xarop de l’existència” en les seves formes més sensibles i elementals, esquitxa una història en què el realisme màgic com a sosteniment dels fets que es relaten, adquireix un sentit de gran solvència narrativa. És un llibre que, novament, agradarà a joves i no tan joves pel seu llenguatge directe, senzill, habitual, carregat de sentiment però alhora de picardia. Una altra història per llegir i rellegir perquè sempre es descobreixen matisos que potser havien passat desapercebuts en la lectura ràpida a què obliga la senzillesa de la història. (Nota de l’editor.)

Leonor Parreu i Dalmases és llicenciada en història de l’art i diplomada en biblioteconomia i documentació. S’inicià en el camí de la investigació amb l’assoliment en el 2010 del Diploma de Estudis Avançats (DEA) amb la tesi L’arxiu monàstic de Santa Maria de Montsió: estudi, representació formal i ordenació de la col·lecció de pergamins (1264-1784), dins del programa de doctorat de la Universitat de Barcelona "Món medieval i modern: últimes línies de recerca". Nasqué a Sant Feliu de Llobregat, on encara resideix. És també autora del llibre Ulleres per llegir sota la pols, editat a Mecenix, i del qual se n’han fet fins ara dues reedicions.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Torna a dalt