Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

Un viatge per les estrelles

Autor: Jordi Gonell

El pròleg del llibre explica com l’autor va tenir l’oportunitat de fer el Camí de Santiago. Comenta el bon record que guarda de l’experiència, així com les coses que li ha aportat i com li han canviat la visa les persones i els llocs que hi ha conegut fent aquest camí.

Des del començament del llibre el protagonista passa a ser l’Eusebi, que és un jove que està molt marcat per aquest viatge, i a qui sembla que la sort li somriu, coneix gent, té amics, troba feines, fins que un dia troba una noia que li agrada molt i que s’interessa per ell. Després d’aquest encontre, però, la sort se li gira, i un seguit d’experiències gens agradables, com ara la pèrdua d’aquest amor i d'altres éssers estimats el faran buscar la manera de trobar-li un sentit a la vida.

Un viatge per les estrelles

El protagonista es mou per un món de sentiments, expressats de manera molt poètica i metafòrica per intentar trobar un sentit al seu dia a dia. D’aquesta manera lluita per sortir de la rutina, sense poder veure aquesta noia que tant l’ha marcat i trobant conflictes allà on va.

El noi, de mica en mica, es va sentint millor i es retroba a si mateix a través de l’amistat i en la posterior recuperació de l’amor. S'expressa així la importància d’aquesta cerca, de l’amistat i l’amor, en la vida d’una persona.

Finalment s'adona de la importància de fer-se un futur pas a pas, de continuar sempre endavant sense mirar enrere, com feia quan caminava pel Camí de Santiago. El llibre és una manera  d’expressar la lluita per la vida, amb un to poètic molt marcat.

Jordi Gonell Barceló (Barcelona, 1982) s’ha caracteritzat per expressar-se des de ben petit a través de l’escriptura, amb petites històries. En acabar els estudis formatius, la passió per escriure reneix a l’adolescència arran de la lectura de diversos escriptors com ara Carlos Ruiz Zafón i Paulo Coelho.

La seva germana també escrivia relats i li va influir força en la manera de percebre l’escriptura. Ella li va donar les pautes per començar a escriure i l’adreça d’un taller d’escriptura on va estar tres anys aproximadament formant part d’un grup d’escriptors i on va escriure una bona colla de relats.

El 2013 va fer els primers intents d’escriure un manuscrit extens, i va començar així Un viatge per les estrelles, que, com podreu comprovar, es tracta d'una novel·la romàntica.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Torna a dalt