Llibres finançats amb èxit

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

Quaderns d’estudi

Núm 28. CEL’H

Seguint la tònica dels Quaderns d’estudi des dels seus inicis, el número 28 té un contingut miscel·lani sobre diverses temàtiques relacionades totes elles amb la ciutat, amb articles de diferents estudiosos especialistes en cada àrea:

Un article sobre les perifèries literàries a càrrec del filòleg i documentalista Carles Ferrer, ressaltant les creacions literàries on la ciutat es pot reconèixer.

Un estudi de la periodista Núria Toril, encarregada del portal digital municipal de l’Hospitalet sobre els problemes que comporta la bretxa tecnològica i com afrontar el repte de la igualtat cibernètica.

Un treball en profunditat sobre la realitat de la ultradreta a la ciutat i la resposta ciutadana al respecte, a càrrec de Roger Molinas.

Un estudi d’investigació històrica a càrrec d’Enric Gil, que ha treballat a fons aquesta matèria en els darrers anys, sobre el cas d’una família històrica d’anarquistes en l’escenari de la Guerra Civil del 36-39 i posterior.

Un estudi de Brisa Luque sobre les referències audiovisuals que tenen com a objectiu o escenari la ciutat, treball que va tenir l’ajuda del Museu d’Història en el seu programa de beques de l’any 2013.

Finalment, Genís Pascual, antic professor de l’Institut Mercè Rodoreda de l’Hospitalet, entre d’altres, i actualment soci actiu de l’entitat, inclou en l’apartat de “Memòria de mestres” un compendi de les seves memòries en el període en què va treballar amb alumnes de la ciutat.

Per adquirir la publicació us podeu adreçar a info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Torna a dalt