L'any de la cuca i el verí

Editeu el vostre llibre sense haver de pagar res

L’any de la cuca i el verí

Autor: Joan Casas

Aportacions a aquest llibre

Any cuca veri

El llibre, segons l'autor

Com la Patti Smith vaig voler fer un dietari de l’any que en feia 70, per descobrir massa tard (després de la desena negativa editorial) que jo no era cap estrella del rock and roll. El dietari és un gènere que, a través de la fragmentació de l’experiència diària, busca la forma de fer passar la vida per les pàgines escrites. Idealment la vida d’aquell que escriu s’hauria de fondre en una representació més comprensiva de la vida en general. Idealment. Les tres eines de l’escriptura diària son la crònica, la memòria i el somni. I sobretot les tisores, la llima i la reescriptura. Jo no sabia, quan m’hi vaig posar, el pes que havien d’adquirir els microbis: els virus, vull dir, i les bèsties togades. Però va ser així. Bona lectura.


L'autor

Joan Casas (l’Hospitalet, 1950), professor jubilat, dramaturg, teatraire, poeta, narrador, crític teatral, traductor i assagista, destaca per l’enorme dispersió i l’escassa importància de la seva obra. Il·lùs com és, no descarta la possibilitat que el futur la millori (tot i saber que la cosa més probable és que l’enterri per sempre).


Opcions de mecenatge
1. Comprador/a lector/a: 18 euros
2. Llibre signat: 20 euros
3. Mecenatge particular: 50 euros (dos llibres signats i obsequi de l'editorial)
4. Mecenatge corporatiu: 75 euros (tres llibres signats, nom del mecenes a la pàgina d'agraïments del llibre i obsequi de l'editorial)

Horitzó de finançament
Opció 1.  40 mecenes
Opció 2.  30 mecenes
Opció 3.  20 mecenes
Opció 4.  5 mecenes

Data límit: 26 de desembre de 2021

Aportacions a aquest llibre

Per adquirir el llibre adreceu-vos, si us plau, a info@mecenix.com.

Torna a dalt