Libros financiados con éxito

Edite su libro sin tener que pagar nada

El quadrat màgic

Autora: Leonor Parreu

Tercer relat de la coneguda escriptora santfeliuenca Leonor Parreu, en aquesta ocasió basat en una història que uneix l’amor i els desitjos de felicitat de tres noies joves, amb la història del Call jueu de Barcelona al segle XIV i el convent de les dominiques al carrer del Carme. Un relat que es llegeix com una novel·la negre amb assassinats, misteris per descobrir, segrestaments i un desenllaç que és una autèntica filigrana de sorpreses i justificacions. Novament l’amor, en múltiples facetes, és l’eix al voltant del qual es desenvolupa la història. L’amor juvenil, l’amor a les lletres, a la cultura, a la tasca educadora, a la cura del cos i de l’esperit, amb una munió de personatges entrelligats que ens ensenyen les relacions que s’establien en la vella societat en crisi que no trigaria en donar a llum el Renaixement proper. I tot plegat amb un llenguatge planer, vivíssim, que provoca en múltiples ocasions el somriure i la complicitat amb els personatges, reals, tan reals, que l’autora els identifica al començament del llibre amb noms actuals sense traduir.

El quadrat màgic

Ens trobem amb un relat nou, encara més madur que els anteriors que, de ben segur, complaurà a un públic que ja és fidel a la seva manera d’explicar les experiències i la realitat. I que, com els anteriors, es recrea amb la passió de viure i el coneixement, com a eternes eines de felicitat de la persona. (Nota de l'editor.)

Leonor Parreu i Dalmases és llicenciada en història de l’art i diplomada en biblioteconomia i cocumentació. S’inicià en el camí de la investigació amb l’assoliment en el 2010 del diploma de Estudis Avançats (DEA) amb la tesi L’arxiu monàstic de Santa Maria de Montsió: estudi, representació formal i ordenació de la col·lecció de pergamins (1264-1784), dins del programa de doctorat de la Universitat de Barcelona "Món medieval i modern: últimes línies de recerca". Nasqué a Sant Feliu de Llobregat, on encara resideix. És autora dels llibres Ulleres per llegir sota la pols i Xarop de vida, editats a Mecenix, i dels quals s’han fet fins ara diverses reedicions. Va aconseguir el tercer premi en el darrer Concurs de Narració Breu per a Dones “Joana Raspall” de Sant Feliu de Llobregat, i col·labora habitualment a la revista Taüll.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Volver arriba