Libros financiados con éxito

Edite su libro sin tener que pagar nada

Ulleres per llegir sota la pols

Autora: Leonor Parreu i Dalmases

Ulleres per llegir sota la pols

El llibre consta de dos relats que tenen com a eix vertebrador la curiositat científica i històrica i l’arrelament al territori, i que pretenen, a més d’emocionar i divertir, fer un cant a la motivació investigadora. Llegir el llibre equival, doncs, a posar-se unes ulleres per llegir sota la pols, per esbrinar allò que estava amagat però que, amb una senzilla bufada de curiositat i enginy, ens permeti veure una realitat ben gratificant.

"MJM Préssecs"

Explica l’aventura de tres estudiants de primer d’ESO. La història té lloc a Bot, un petit poble de la comarca de la Terra Alta on hi viuen persones que, com totes les que respiren en les comarques del sud de Catalunya, saben cuidar i treure profit de la terra . Pretén també ser un homenatge tan als joves que estimen la ciència com als professors que, amb molts  pocs mitjans però amb molta il·lusió, procuren formar el jovent en el camí de la curiositat i el descobriment de la naturalesa. Llegeix-la, t’agradarà i t’emocionarà!

"Beati Mortui qui in Domino Moriuntur"

En aquesta nova aventura, que té lloc a Sant Feliu de Llobregat entre els anys 1936-1947, cinc joves descobriran un secret que ha estat guardat durant molt de temps en el lloc on avui s’alça la catedral. Raó i fe es combinen per a oferir-te una aventura de trets fantàstics. Si vols emocionar-te, riure una estona, quedar-te amb un agradable gust de boca, submergeix-te en aquesta historia que el que vol és fer-te feliç.

Leonor Pareeu i Dalmases està llicenciada en història de l’art i diplomada en biblioteconomia i documentació. S’inicià en el camí de la investigació amb l’assoliment el 2010 del diploma de Estudis Avançats (DEA) amb la tesi L’arxiu monàstic de Santa Maria de Montsió: estudi, representació formal i ordenació de la col·lecció de pergamins (1264-1784) dins del programa de doctorat de la Universitat de Barcelona Món medieval i modern: últimes línies de recerca. Nasqué a Sant Feliu de Llobregat, on encara resideix.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Volver arriba