Libros financiados con éxito

Edite su libro sin tener que pagar nada

Quaderns d’estudi

Número 29. CEL’H

El contingut monogràfic d'aquest nou número de la publicació del Centre d'Estudis de l'Hospitalet se centra en l’anàlisi de la gestió del medi ambient a la ciutat, amb aportacions de diversos estudiosos especialistes:

Un article sobre l’educació ambiental a les escoles de l’Hospitalet, a càrrec de Genís Pascual, professor de secundària a la ciutat i expert en educació ambiental.

Un estudi de la mobilitat urbana com a instrument de transformació, realitzat per l’enginyer informàtic Marc Folch.

Un treball sobre els interrogants oberts respecte del canvi climàtic i la seva afectació a la ciutat, a càrrec de José Luis Casanova Acha, expert metereólogo.

L’actualització del catàleg de la fauna vertebrada a l’Hospitalet i una anàlisi dels elements imprescindibles per a garantir la biodiversitat, escrit per l’ornitòleg i biòleg, Ricard Gutiérrez.

Una anàlisi històrica sobre les lluites mediambientals de la ciutat des de pràcticament els seus orígens fins als anys vuitanta, a càrrec del periodista i historiador Jesús A. Vila i, finalment, una anàlisi de l’agenda 21 des de la perspectiva d’un canvi de paradigma per afrontar els reptes mediambientals a l’Hospitalet, realitzat pel geògraf i assessor de medi ambient, David Prieto.

Per adquirir la publicació us podeu adreçar a info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Volver arriba