Libros financiados con éxito

Edite su libro sin tener que pagar nada

Illa de Grècia

Autor: Joan Casas

Illa de Grècia

Tinc la passió de Grècia. He après, de gran, el grec modern i viatjo allà cada any, des de fa més d’una dècada.

L’any 2009 l’atzar va fer que recuperés el tracte d’una persona que no veia des de feia molt de temps, i li vaig escriure des de l’illa de Paros llargs correus electrònics per explicar-li què era la meva vida a l’altra banda d’aquest mar nostre. D’aquell feix de cartes, amb una mica més de cocció i de repòs, ve aquest llibre.  No és una guia turística perquè, així ho espero, provoca més curiositats de les que resol. És un llibret que aspira, en definitiva, a encomanar una passió. Ara que Grècia és tan maltractada per les notícies, em fa l’efecte que és el moment just de llegir aquestes pàgines. (Nota de l’autor.)

Joan Casas i Fuster (l’Hospitalet de Llobregat, 31-8-1950) és escriptor, poeta, dramaturg, crític teatral i traductor literari, a més de llicenciat en arts escèniques i professor de l’Institut del Teatre. Ha escrit llibres de relats, peces teatrals, narrativa, assaig i poesia i ha traduït gairebé un centenar d’obres literàries d’autors francesos, italians, portuguesos, russos i grecs, principalment. Ha guanyat vuit premis literaris, el primer, el Víctor Català de Narrativa el 1979, i l’últim, el Rovira i Virgili d’Assaig, el 2009. La seva obra (disset llibres fins ara) ha estat traduïda a l’anglès, castellà, francès, holandès, rus i ucraïnès, i ha estat representada en diversos escenaris de Catalunya i França. Els seus últims llibres publicats: Del quadern número 7. Tarragona: Arola, 2003; Illes. Tarragona: Arola, 2006 (ambdós de poesia) i Amb la terra a la cintura: (d’un dietari de 1997). Tarragona: Arola, 2010.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a la botiga d'AnimaMecenix o bé a les adreces de correu info@mecenix.com o ambar@periodistes.org.

Volver arriba