Libros financiados con éxito

Edite su libro sin tener que pagar nada

Els misteris del pare Arnau

Autors: Leonor Parreu i Joan de Salas

Un nou llibre de la celebrada autora de Sant Feliu de Llobregat, Leonor Parreu, autora d’Ulleres per llegir sota la pols, Xarop de vida o El quadrat màgic, en col·laboració —en aquesta ocasió— amb Joan de Salas. Ara amb una nova sèrie de misteris de ficció amb la creació d’un nou personatge, el pare Arnau, investigador vocacional i expert teològic. Teològic se circumscriu a la idea de Déu i de la lògica. Tots dos paràmetres, la religió i la lògica formen part d’aquest món creatiu que condiciona la producció literària dels nostres autors. Un llibre que no us deixarà indiferents.

Una part dels beneficis de la venda del llibre es dediquen a la Fundació Síndrome de Down.

Leonor Parreu és professora. Ha guanyat el premi de Recerca Local i Comarcal Llorenç Sans i el tercer premi de Relats Breus Joana Raspall. Aquesta és la seva quarta novel·la, totes publicades en aquesta editorial.

Joan de Salas és diaca del bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Membre del Tribunal Eclesiàstic. Imparteix classes com a professor de metafísica als Centres Sociosanitaris Catòlics de Catalunya (CSSCC). Ha estat assessor de seguretat i recursos humans tant en l’àmbit públic com en el privat.

Per adquirir el llibre us podeu adreçar a info@mecenix.com.

Volver arriba