Libros financiados con éxito

Edite su libro sin tener que pagar nada

Els déus del segle XXI

Molt més que un llibre

Autora: Blanca Pugés

En aquesta obra podreu descobrir quines claus socials i individuals amaga l’ésser humà per fer de la tecnologia una eina eficaç, sense cap possibilitat que sigui corrosiva o invasiva en la nostra vida diària ni generadora de dependències.

El compromís de la societat respecte a la protecció dels infants davant les tecnologies implica activar una sèrie de mesures que afectaran, en primer lloc, a l’ús quantitatiu i qualitatiu dels adults i en segon lloc a la presa de decisions encertades familiars, escolars, publiques i de tot el conjunt. Els drets dels infants, més enllà dels ja declarats en la Convenció dels Drets dels Infants, han de tenir implícits nous aspectes quotidians que afecten la vida diària del gènere humà.

Els déus del segle XXI acosta els lectors a la manifestació innovadora d’aquests drets i aporta una reflexió profunda  a través de les paraules expressades amb contundència i tendresa alhora i amb connotacions suggerents. En només seixanta pàgines, de forma molt visual, amenitzada i gràfica, podreu saber més sobre vosaltres mateixos i les accions que podeu fer cada dia.

Al  final del volum trobareu informació sobre la Casa dels Drets dels Infants i el seu objectiu  actual.


Sobre la autora

Blanca Pugés neix l’any 1968 a Barcelona. Ja de ben joveneta l’atreia col·laborar amb entitats dedicades al benestar social fent tasques d’acompanyament. Quan era poc més que una nena amenitzava trobades d’infants amb els contes que inventava i jocs de mena creativa i amb valors.

Va estudiar educació, teatre musical i dansa. És especialista en tallers d’educació per la pau, de comunicació i de drets dels infants en escoles i centres culturals. Ha estat present en el programa Parlem de Felicitat de TV10 i n’ha estat la guionista. Els seus contes narrats a través de la veu i la dansa han estat presents en biblioteques i en diferents actes públics. És fundadora i presidenta de l’associació Enjoy Children, dedicada als drets dels infants.
Actualment es dedica principalment a la seva faceta  d’escriptora i a la creació de la Casa dels Drets dels Infants. Els déus del segle XXI és el seu primer llibre. 

Per adquirir aquest llibre adreceu-vos, si us plau, a info@mecenix.com.

Volver arriba